Proclamatie Prins Adriaan 1

1. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf zullen er samen met jullie een onvergetelijk carnaval van maken.
2. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf zullen ook dit jaar op de kerstmarkt aanwezig zijn met een kinderactiviteit.
3. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf gaan weer een mooie kerstboom uitzoeken bij boswachter Harco.
4. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf zullen in 2024 het jaar fris beginnen met het ophalen van uw oude ijzer.
5. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf zullen een extra muzikale draai aan de zondagmiddag geven.
6. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf gaan zorgen dat ons nieuwe raadslid Robin ervoor zorgt dat iedere bezoekende raad een
eerste biertje krijgt.
7. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf zullen ervoor zorgen dat we een Kleiduiker in de ton van De Zotte Leeuwkes zetten.
8. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf zullen ervoor zorgen dat er dit jaar nog grotere wagens door het dorp gaan passen.
9. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf zullen na de carnaval het dorp weer netjes opleveren.
10. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf ons een dag vrijwillig inzetten voor klusactiviteiten op de basisscholen in Ens.
11. Wij prins Adriaan de eerste, mijn adjudanten en De Raad van Elf gaan erop toezien dat bovenstaande punten uitgevoerd gaan worden.